Berceli Bernadett, HappyLabi és Mona

Hiszem, hogy létezik köldökzsinór ember és kutya között! 

Üdvözlünk téged, gyere ismerj meg minket!

Berceli Bernadett vagyok Happy és Mona gazdája, habilitációs kutyakiképző, terápiás kutya felvezető az elmenykutyazas.hu egyik alapítója. Erdők mezők és a csodaszép Duna mentén élünk Happy-vel és Monával.

Kis boxerünk Csehike 12 évesen távozott, csodás idős kora volt közel 5 évet éltünk együtt, szeretetben, békében. Örögbefogadtam. Elaludt a nappaliban örökre, nagyon hiányzik és szívemben minden nap velem van.  

Történetem a csoki labradorral

A csoki labradorral először egy távoli ország kórházában találkoztam. Miközben várakoztam a nővérek egy barna labival sétáltak el mellettem, elegáns narancsszínű hámban és bementek egy kórterembe. Utánuk lopóztam. Daisy - később megtudtam így hívták - egy ágyhoz sétált, ahol egy kislány feküdt. Azt a mosolyt soha ...történetünket itt olvashatod tovább 

Ki vagyok Én?

Hát persze, hogy kutyaszerető ember, aki igyekszik minél jobb szakemberré is válni. 2 csoki labradorom van egy 7,5 éves és egy 2,5 éves:-). Habilitációs kutyakiképző lettem és Happy kutyám hivatalos terápiás kutya lett, míg Mona most tanulgatja a szakmát:-). 

2018-ban kolléganőmmel Törő Lillával megalapítottuk az elmenykutyazas.hu programokat, ahol minden család, kicsik nagyok és a kutyázás iránt érdeklődők együtt dolgozhatnak, tanulhatnak, játszhatnak hivatásos terápiás kutyákkal. Keresd fel weboldalunkat is és nézz körül nálunk: elmenykutyazas.hu

Hiszem és tapasztalatom, hogy kutyázni jó! Éld át ezt velünk Te is!