Sztorik blog

Szeretnék egy terápiás kutyát. Van egy nagyon kedves kutyám, hogyan lehet belőle terápiás kutya? Szeretnék terápiás kiskutyát vásárolni segítesz? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, kérésekkel kerestek fel. A facebook és az online világban gyorsabban terjed a terápiás kutya híre, sok az érdeklődő.

Happy könyvtárprogramon vett részt gyerekekkel a Szigethalmi Hegedüs Géza Városi Könyvtárban. Játszóház, mesekuckó és kézműves foglalkozás. A programról és Happyről a Szigethalmi tv készített interjút...vau!

Mindig megtiszteltetés, ha bemutatkozhatunk. Petykó Ágnes a Lakihegy Rádió kedves munkatársa keresett fel miután hallotta, hogy Halásztelken és a kistérségben Happy az első hivatalos engedéllyel rendelkező terápiás kutya.

Tudtátok, hogy a labrador retrievert 1991-ben a világ legnépszerűbb kutyafajtájának nyilvánították és népszerűsége azóta is töretlen? Tudom ez közhelyes és rengeteg népszerűsítő cikk van a neten, így hadd osszam meg azt amit Én merek felelősségteljesen elmondani erről a kiváló fajtáról.