Happy kölykei - Az "M" alom 

Első saját almom 2017.06.29-én született, egy bajnok kisfiú és egy csodaszép kislány. A picik a Treasure of Pelso Labrador Retriever Kennel törzskönyvét kapták ("M" alom). Célom volt Happy mellé hasonlóan kiváló vérvonalú barna labrador kant választani. Választásom arra a neves Lengyel tenyésztőre esett, ahol Happy apja is él a Malmesbury Labrador kennelre. Leroy minden tekintetben a fajta kiválósága, párosításuk megtisztelő volt számomra is.

Nagy Kata a Treasure of Pelso Kennel tenyésztője csodálatos mentorom volt a születés és az alomgondozás során. Úgy dolgozhattam Happy-vel önállóan, meghitten, hogy Katára mindig számíthattam. Ezúton is köszönöm neki!

Kölykök: 1 kislány és 1 kisfiú 

Treasure of Pelso Moonlight Hero Marcus

Treasure of Pelso Moonlight Princess Bailey

A labrador vér már ilyen kis korban is egy kis pancsolásért kiállított. Teljesítettük hát vágyukat... irány a kert, a jó levegő és egy kis testvéri bunyózás!

... és bizony a kisfiú már botladozva sétálgat, a kislány pedig probálkozik a sétálgatással. Az anyatej még mindent visz, de már izlelgetik a pépes tápot. Rohan az idő!

Ma 13 naposak lettek a pöttömök, azaz hivatalos nevükön Moonlight Princess Bailey és Moonlight Hero Marcus. Esznek, alszanak, büfiznek, pisilnek, kakilnak ahogy igazi kis fejedelmi labradorokhoz illik.

Megérkeztünk

2017.07.02

Hát itt vagyunk! Örömmel tudatjuk, hogy Happy és Leroy apróságai 1 bajnok kisfiú és 1 csodaszép kislány megérkeztek. Kis csapatunk jól van, ma 4 naposak! Igazi pocakos babák, esznek, alukálnak, ahogy az illik.