Üdvözlünk Ági kutyás világában

Gica Halley terápiás kutyájával
Gica Halley terápiás kutyájával

Gica (Gábor Ágnes) vagyok, szociálpedagógus, fejlesztőpedagógus ezen felül "Habilitációs kutyakiképző" (OKJ), általános kutyakiképző, terápiás kutya felvezető, Hoopers és Agility oktató.

Első kutyám Halley érkezése (2017), gyökeres változást hozott az életemben. Elindított egy olyan pályán, melyben a kutyákkal való foglalkozás, nem csak hobbi, hanem fontos munka is.

Sok kutyaiskolába jártunk vele, mire 2018-ban úgy döntöttem, hogy Obedience sportra szeretném oktatni. Ennek hatására nagyon megszerettem a kutyákkal való közös munkát és megtetszett a kiképzői munka lehetősége is. 2019-ben elsajátítottam a kutyák alapkiképzését és júniusa óta oktatóként is dolgozom.

2020 nyarán fogalmazódott meg bennem a saját kutyaiskola gondolata. A felmerülő igények miatt, továbbá mert a kapott tudás alkalmasnak bizonyult arra, hogy sikeresen juttassam el a gazdáknak azt a fajta elméletet megnyitottam az Evodog kutyaiskolámat Bicskén.

A kutyaiskolai tevékenységek mellett saját kutyámat Halleyt is képeztem gyermekfoglalkozásokhoz, aki hivatásos engedélyt szerzett, mint terápiás kutya. Jelenleg pedig Yoko labradorommal készülünk a vizsgára.

"Legfőbb célom az, hogy a gazdákat megtanítsam arra, hogyan kezeljék helyesen kutyáikat és, hogy hogyan éljenek harmóniában kedvencükkkel. Továbbá, hogy kutyás terápiás foglalkozásokon mutathassam be, hogy a kutya mennyire sokszínű állat és, hogy milyen sok segítséget tud nyújtani az embereknek. Szeretnék minél több kutya gazda párost segíteni abban, hogy terápiás páros lehessen belőlük.
Örömmel csatlakoztam Dettihez és a happylabi.com csapatához, ahol habilitációs kiképzőként és dolgozhatsz velem. Gyere ismerjük meg egymást!

Végzettségeim, tapasztalatom

  • Óvodai és iskolai fejlesztőpedagógiai munka állatasszisztált módszerekkel 2020 óta folyamatosan
  • OKJ-s Habilitációs kutya kiképzője végzettség 2021
  • Terápiás kutya felvezetői engedély 2020
  • Terápiás kutya nevelése, kutyakkiképzés folyamatosan

Gyere el közénk, csatlakozz terápiás szervezetünk programjaihoz, vagy gyere le kutyaiskolámba tanulni, fejlődni.

Érezd hát jól magad velünk, várunk szeretettel programjainkon, kutyás foglalkozásainkon, nézz körül nálunk!

"Hiszem, hogy létezik köldökzsinór ember és kutya között" ....és Te hiszel benne? Gyere dolgozzunk, kutyázzunk együtt!