Rólunk

A terápiás kutyák

A segítő kutyák világa sokunknak misztikus és csodálatra méltó. Sokszor elérhetetlenek, hiszen aktív munkát végeznek például bölcsödékben, iskolákban, egészségügyi intézményekben. A kutyával végzett állatasszisztált terápia engedélyhez kötött tevékenység, így mi is minden formai és egészségügyi elvárásnak megfelelünk és a Csiga-Biga Alapítványhoz tartozunk.

Kis csapatunk

Mona és Happy a mindennapok hősei! Biztonságot, önbizalmat, sokat elfeledett életkedvet adnak nap mind nap egészséges vagy akár beteg és sérült embereknek, gyermekeknek. Képzésük közel 2 évet vesz igénybe miközben közöttünk és a kutyáink között különleges kapcsolat épül. Néha pillantásokból értjük egymást, néha jelekből, néha energiákból.

Berceli Bernadett vagyok a Jókedvedért élménykutyázás programok motorja, labrador retriever tulajdonos, habilitációs kutyakiképző, terápiás kutya felvezető és kutya-fizioterapeuta. Engedéllyel, aktívan dolgozom hivatásos terápiás kutyáimmal Happy-vel és Monával. Civilben az üzleti szférában dolgozom projektvezető, Lean szakértő vagyok. Erdők mezők és a csodaszép Duna mentén élünk. 

Kis csapatunk
Kis csapatunk

Hiszem és tapasztalatom, hogy kutyázni jó! 

Éld át ezt Te is