Üdvözöllek terápiás kutyás világomban

Ami összekapcsol minket a jókedv, a minőség, a szakértelem, négylábú barátaink szeretete és a bizalom, hogy okos programokkal jókedvre tudlak deríteni téged is!
Weboldalunk névadójával Happy kutyámmal
Weboldalunk névadójával Happy kutyámmal

Berceli Bernadettnek hívnak a happylabi.com alapítója. Kiképzőszervezetem Happy terápiás kutyámról neveztem el.

Közel 20 éve dolgozom az üzleti szférában, céges működésfejlesztési projekteket vezetek projektmenedzserként és szakértőként. Hatékony kommunikáció és irányítási készségek nélkül használhatatlan lennék. Néha zseniális vagyok, néha kifogásolható...és akkor közel 13 éve külföldön megláttam egy munkakutyát. Láttam a gazdája tartását, profizmusát. Hallottam gazdája hangszínét és eredményességét a kutyával. Kapcsolatuk irigylésre méltóan harmonikus volt.

Hosszú utat jártam végig és mára elmondhatom terápiás kutya kiképző, hivatásos terápiás kutya felvezető, kutya-fizióterapeuta és labrador rajongó lettem. 

Happy és Mona a két hivatásos terápiás kutyám és Milkám angyalarcú barátaim növelték önbizalmamat, állandó türelemre hívnak és olyan készségeket fejlesztenek bennem, amiket az életben is kamatoztatok. Milkát örökbe fogadtuk, csontsoványan csatangolt, és ma már családunk igaz tagja Ő is.

Szemükben ott van minden rezdülésem...

Végzettségeim, tapasztalatom

  • OMII Nyírő Gyula Kórház Addiktológiai pszichoterápiás részleggel együttműködő állatasszisztált kutyás szakértő 2021 óta
  • OMII Neurológiai intézettel együttműködő állatasszisztált kutyás szakértő 2021 óta
  • Kutya-fizioterapeuta végzettség kiváló minősítéssel 2021/2022
  • Terápiás kutyákkal végzett tevékenység köz-és magánintézményekben 2013 óta folyamatosan
  • Kinológiai és kutyakiképzői továbbképzés 2018/2019
  • OKJ-s Habilitációs kutya kiképzője végzettség 2013
  • Terápiás kutya nevelése, kutyakkiképzés 2013 óta folyamatosan
  • Terápiás kutya felvezetői engedély 2012

A Jókedvedért négylábon programok

Ha egyetlen mondatban szeretném megfogalmazni privát célomat, azaz, hogy jókedvű legyek és ha ezt tartósan sikerül fenntartanom akkor jókedvet adjak neked is.

Jókedvedért négylábon programok elnevezés akkor pattant ki a fejemből, amikor Happy odahozta szájában a túracipőmet, miközben Mona Hold méretű árkot ásott, Milka pedig falatozta a kertészkesztyűmet. Tény, hogy amivel az utóbbi 10 évben tényleg mindig jókedvet tudtam okozni azok a kutyáim. Amikor hivatásos kutyáimmal mentünk iskolába, oviba, kórházba, könyvárba, rendezvényekre, vagy jöttek hozzám örömprogramokra családok, gyerekek, barátok vagy Én dolgozhattam mások kutyáival.

Érezd hát jól magad velünk, várunk szeretettel programjainkon, kutyás foglalkozásainkon, nézz körül nálunk!

"Hiszem, hogy létezik köldökzsinór ember és kutya között" ....

és Te hiszel benne? 

Gyere dolgozzunk, kutyázzunk együtt!