Sztorik blog

Szívügyem az idős kutyák, négy lábon járó szeretet mind. GERIÁTRIAI FIZIOTERÁPIÁNAK hívják az idős kutyákkal való foglalkozásokat, munkát.

Szeretnék egy terápiás kutyát. Van egy nagyon kedves kutyám, hogyan lehet belőle terápiás kutya? Szeretnék terápiás kiskutyát vásárolni segítesz? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, kérésekkel kerestek fel. A facebook és az online világban gyorsabban terjed a terápiás kutya híre, sok az érdeklődő.

Happy könyvtárprogramon vett részt gyerekekkel a Szigethalmi Hegedüs Géza Városi Könyvtárban. Játszóház, mesekuckó és kézműves foglalkozás. A programról és Happyről a Szigethalmi tv készített interjút...vau!

Mindig megtiszteltetés, ha bemutatkozhatunk. Petykó Ágnes a Lakihegy Rádió kedves munkatársa keresett fel miután hallotta, hogy Halásztelken és a kistérségben Happy az első hivatalos engedéllyel rendelkező terápiás kutya.

Tudtátok, hogy a labrador retrievert 1991-ben a világ legnépszerűbb kutyafajtájának nyilvánították és népszerűsége azóta is töretlen? Tudom ez közhelyes és rengeteg népszerűsítő cikk van a neten, így hadd osszam meg azt amit Én merek felelősségteljesen elmondani erről a kiváló fajtáról.