KIKAPCS kirándulások

Lelki és mentális jólétünk, jókedvünk, ami mozgat minket, amire vágyunk. Szeretjük jól érezni magunkat. És Te? Ennek szellemében szervezzük a kirándulásainkat ahol egyedül, barátokkal, családdal szeretettel várunk

Jókedvű testébresztő kirándulások

Irány a friss levegő, a testmozgás, a beszélgetés, a kellemes lihegés és a boldog kikapcsolódás! 

Érezd, hogy élsz!

Kalandra hívunk a természetbe mindig más téma mentén. 

Kutyáink lételeme a mozgás. Alapja mindennek. Alapja annak, hogy egészségesek legyenek, hogy bírják a segítő feladatokkal járó kihívásokat, hogy élvezzék a stresszt! és vágyják a munkát!

...és Te, hogy állsz ezzel?

Volna mit kipihenned? Volna mit kikapcsolni egy kis időre? Fáradt vagy, vagy éppen erőtől duzzadó? Unod a hétköznapokat vagy éppen lelkes vagy? Szeretnél új emberekkel ismerkedni vagy éppen a csigaházadban dekkolsz?

Gyere!

Lazíts, mozogj, pihenj kutyáddal vagy kutyád nélkül és hivatásos terápiás kutyáinkkal miközben szinte észrevétlenül töltöd fel energiaraktáraidat!


KIRÁNDULÁSAINK MINDIG ELTÉRŐ TEMATIKA KÖRÉ SZERVEZŐDNEK, MINDIG JELEN VANNAK TERÁPIÁS KUTYÁINK és általában félnaposak

Példa kirándulásainkra

SZABADLÁBON

Kutyás kirándulás, ügyességi-és vicces engedelmességi játékokkal a Te négylábú Barátoddal és a mi hivatásos terápiás kutyáinkkal együtt!

CSALÁDI TESTÉBRESZTŐ

Együtt a családdal, barátokkal kirándulunk ahol közben terápiás kutyáink segítségével fogunk mozogni, játszani versenyezni. Vendégünk jóga oktató.

KUTYAFIZIÓ

Kirándulás gazdiknak, ahol megtudjuk mi van a bunda alatt. Vendégünk kutya fizioterapeuta, akitől sokat fogunk tanulni miközben versenyezhetünk ki tudja hamarabb kitalálni mi az az Acromion:-))

Kirándulásainkat a kutyakapcsolat.hu-val szoktuk közösen szervezni. Időpontokról érdeklődjetek bizalommal.

Bővebben: https://www.kutyakapcsolat.hu/szabadlabon-kapcsolatepito-kutyas-kirandulas/<br>

Kapcsolódj ki, megérdemled!