Akikkel sokat dolgozom együtt!

"Együtt dolgozni, együtt lenni mindig inspiráló." 


Szeretünk együtt dolgozni
Szeretünk együtt dolgozni

Zsófia közgazdász, pszichológus, coach és két gyermek anyukája. Zsófival az állatasszisztált kutyás terápia kapcsán dolgozunk együtt. Programokat találunk ki, tervezük, alkotunk. Munkája során beépíti a csoportos terápiába a hivatásos kutyát, pl. stresszkezelési megközelítéssel. Megtiszteltetés a közös munka.

Zsófi munkája sokrétű, minden nap mentális jóllétünkért, jókedvünkért dolgozik. A lélek tudora, ahogy hívom. Itt megtalálod Őt.

Fejes Zsófia

www.fejeszsofia.webnode.hu


Zsolt vállalati-és szervezeti működésfejlesztéssel foglalkozó szakember, tréner, édesapa egy végtelenül okos, kedves ember. Nem utolsó sorban kutyaszerető, ahogy maga mondja nem ért hozzájuk, de imádja őket. Zsolttal a professzionális önfejlesztő programokon találkozhattok, ahol sokat dolgozunk együtt.

Lehoczky Zsolt

Zsófi számomra a legőszintébb ember, akivel valaha találkoztam. Üzletasszony, cégvezető, fekete öves Lean szakértő, üzletviteli coach, több, mint 14 éve az egyik főnököm, édesanya, feleség, barát és vizslaimádó. Zsófival a professzionális önfejlesztő programokon találkozhattok és minden olyan témában együtt dolgozunk, ahol csoportok, közösségek együttműködését segítjük, motiváljuk a csapatot például közös problémáinak megoldásában. Ha egyéni coaching is érdekel, keresd bizalommal.

Aszódi Zsófia

www.resultator.com

Gergő számomra egy modernkori polihisztor, üzletember széles érdeklődési körrel, sikerekkel, életigenléssel, tele nyitottsággal minden értékes dolog iránt. Imád világot látni és emberekkel ismerkedni, ebben nagyon hasonlítunk egymásra. Gergőt közel 35 éve ismerem és 14 éve napi szinten együtt dolgozunk, barátom nem csak főnököm. Gergővel olyan KIKAPCS programokat szervezünk, ahol  az élet napos oldalát kutatjuk és mutatjuk meg másoknak. Remélem hamarosan Spanyolországban is:-) 

Szalai Gergely

Zsuzsa pedagógus, iskolaigazgató-helyettes és egy csodaszép hófehér tündér kutya, Cody terápiás tanuló kutya gazdája. Zsuzsában annyi szeretet és tisztelet van a világ és mások iránt amit Én is tanulok tőle. Közel másfél éve ismertem meg és azóta edzünk együtt Codyval segítem Őt ahol tudom és közben szép gyorsan szívünkbe fogadtuk egymást. Zsu-val számos jókedv programot szervezünk ahol gyerekekkel is sokat kalandozunk. 

Bak Zsu

Anikó egy igazi életigenlő édesanya, jóga oktató, élménypedagógus, a belső lelki béke megteremtésének nagykövete, a meditáció mestere. Imád kamaszokkal dolgozni és számos csoportos elvonulást szervez társaival. Anikóval minden olyan programban együtt dolgozom, ahol a terápiás kutya erejét tudjuk alkalmazni lazább, kötöttebb körülmények között jókedvet adva másoknak.

Kaiser Anikó

https://www.facebook.com/kaiseraniko